Hjälp! Allt är borta! Jag raderade allt!

Jag uppdaterade min sida utan att göra Back Up! Hur klantig får man vara! Så nu vet jag den hårda vägen varför det är bra med både hängslen och livrem. Jag ska ALDRIGALDRIGALDRIG göra så igen. Inte den här veckan i alla fall. Tack och lov att allt finns kvar på nätet. (Kika på den här sidan! Det är fantastiskt och superläskigt samtidigt.) Allt måste göras om men det enda jag förlorat är arbetstid.  Och nu får jag ju en orsak att bygga en bättre sida 🙂

Som tidigare kommer det att finnas sidor fotografi i allmänhet men också specialsidor om cyanotypi,  hålkamera, fotohistoria, analog och digital fototeknik och mycket mer.

Men det dyker säkert också upp sidor om bastubor, lergökar, vallhorn flöjtspel. Garanterat sidor om raku-muggar, keramiska experiment och mycket mer.

Om ni tycker något är underligt eller illa skrivet är jag tacksam om ni berättar det för mig så att jag kan skriva bättre. patrik.fotograf@gmail.com

mvh
Patrik Sandström